collectanten reumafonds in zonnetje gezet

Jaarlijks organiseert het comité Ommen de collecte en Ommen en omgeving. Dit jaar is aandacht besteed aan het feit dat het Reumafonds vele trouwe collectanten heeft. Tijdens een gezellige ochtend zijn alle collectanten die 25 jaar of meer collecteren in het zonnetje gezet.

Het hoofd van de collecte is hiervoor speciaal uit Amsterdam naar Ommen gekomen. Mevrouw Martens en mevrouw Scholten collecteren al 50 jaar of meer voor het reumafonds. Daarnaast verzorgt mevrouw Scholten de collecte in Lemele. Mevrouw de Lange is organisator van het hele comité en zij is al 38 jaar actief. Ook haar man is actief voor het Reumafonds, hij ondersteunt mevrouw de Lange en heeft op diverse activiteiten in de regio geholpen.

Mevrouw Hierink, Slotman en dhr Soer zijn al 36 jaar actief en mevrouw Schuurman, Huisje en Wanders collecteren 25 jaar.

In totaal heeft deze club 324 keer gecollecteerd! De vrijwilligers hebben een boekenlegger of een mooi beeldje ontvangen voor hun inzet en een bos bloemen.

Ook dit jaar zullen ze allemaal weer voor het Reumafonds op pad gaan. De collecteweek is van 10 t/m 15 maart. Als u ook 1 a 2 uurtjes wilt collecteren in uw eigen buurt dan kunt u zich opgeven bij Dinie de Lange, 0529-453927.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.