clown draait rollen voor een dag om

Clown Knapie kan terugkijken op een succesvol verjaardagsfeest. De verjaardag van de Sallandse Clown werd afgelopen zaterdag door 140 kinderen gevierd. De kinderen kwam uit Heino en buurtdorpen om de clown cadeautjes te geven. ‘Ik ben heel blij met dit succes en ik ben overladen met leuke presentjes, tekeningen en knutseltjes. Ik heb zelfs een taart gekregen van een lief meisje” glundert Knapie.

Het Roekenest was voor de gelegenheid feestelijk aangekleed. Voor de kinderen was er van alles te doen. Ze genoten van de springkussens, het schminken, de glittertattoos en de goochelshow. Een DJ zorgde voor muziek en een professionele fotograaf en cameraman legde de verjaardag vast.

Niet alleen kinderen uit Heino kwamen op de verjaardag af, ook kinderen uit Dalfsen, Lemelerveld en Raalte waren aanwezig. De vriendinnen Ilse Veldkamp en Leonie Meijer uit Lemelerveld waren ook met hun kinderen van de partij. “Onze kinderen hadden afgelopen jaar met Knapie meegelopen met de Sallandse wandelvierdaagse en vonden dat erg leuk. Toen ze de verjaardagsaankondiging in de krant zagen riepen ze enthousiast of ze daar heen mochten” vertelt Ilse.

De éénmalige opzet van Clown Knapie om de rollen een keer om te draaien en alle kinderen uit te nodigen in plaats van zelf naar hun verjaardag te komen was een groot succes.” Maar vanaf morgen meld ik me weer op een kinderverjaardag” grapte Knapie.

Meer informatie over Clown Knapie is te vinden op staging2.rojoevents.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.