city killers winnen tweede ronde wraak

The City Killers zijn door naar de halve finale van de Wraak van Salland. Afgelopen zaterdag kreeg de band de meeste stemmen in de Oranjerie in Wijhe.

De Wraak van Salland is een reizende bandwedstrijd langs 10 locaties in Salland. Afgelopen weekend was de Oranjerie Wijhe aan de beurt waarbij Bad Shoes, the Shelters, the Great Boo en the City Killers in een volle kroeg streden om een plek in de halve finale.

De aftrap was aan the Shelters uit Deventer. De band maakt psychedelische rockmuziek en gaf onlangs als een cd-presentatie in het Burgerweeshuis in Deventer. Ook uit Deventer kwam the Great Boo: een band met eigen werk, duidelijk veel podiumervaring en originele toevoeging door een saxofoon op het podium.

Het steviger werk kwam van the City Killers, een energieke band die het café in Wijhe op de grondvesten deed schudden. Bad Shoes had de eer om de drukbezochte avond af te sluiten met een 30 minuten durende medley van bekende pop-, rock- en bluescovers.

Het publiek mocht bepalen wie rechtstreeks een plek verdiende in de halve finales. Er werd goed gestemd, waarbij the City Killers de winst in ontvangst mochten nemen. Deze band zien we terug in Schoenmaker Luttenberg.

Aanstaande zaterdag is het de beurt aan Herxen. In het Dorpshuis zullen Watt Ever, Premium, Strike en Litter een optreden verzorgen. Voor meer informatie en de complete agenda kijk je op staging2.dewraakvansalland.nl .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.