christenunie ommen bezoekt de hoekstee

Voor 10 basisscholen in Ommen is het behoud van de zogenaamde kleine scholen toeslag een zeer goed bericht. Uit die scholen heeft de ChristenUnie Ommen een keus gemaakt om een daad bij het woord te voegen.

De ChristenUnie Ommen heeft de basisschool De Hoekstee in Beerzerveld gekozen om te verrassen met een feestelijke taart. Hiermee werd het landelijke succes om de kleine scholentoeslag te behouden en daarmee de kleine scholen zelf, op een smakelijke wijze inhoud gegeven. Omdat het niet zo’n goed idee is om op school taart uit te delen, is de taart vermomd als appel. Vechtdaltaartenbakker Veurink had zo te zien wel erg goed zijn best gedaan. In ieder geval viel de taart in goede aarde en we hopen ook in de smaak.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.