cda viert valentijn met bewoners zorgcentra

CDA Olst-Wijhe heeft afgelopen vrijdag, Valentijnsdag, bewoners van zorgcentra verrast met muziek, zang en wat lekkers. Ze christendemocraten brachten een bezoek aan het Weijtendaal en het Averbergen. Ze stuurden ons onderstaand persbericht over de charme-actie in.

Afgelopen vrijdag werden de bewoners van Het Weijtendaal en Averbergen verrast door het CDA Olst – Wijhe met muziek, zang en chocolade.

Rond 10:15 uur verzamelde een groep enthousiaste CDA`ers zich bij zorgcentrum Het Weijtendaal te Wijhe om daar de bewoners op Valentijnsdag in het zonnetje te zetten. Onder het genot van een lekker chocolaatje brachten 2 accordeonspelers en een groep zangers / zangeressen oud Hollandse liederen ten gehoren. Ook bij Averbergen te Olst zat de sfeer er snel in, tijdens de gemoedelijke lunch zongen bewoners en CDA`ers in volle borst mee.“14 Februari is de dag van de liefde, als CDA willen wij extra aandacht op Valentijnsdag voor onze geliefde oudere inwoners” aldus Lisanne Spanbroek #4 op de kandidatenlijst voor het CDA. “Ook komende jaren zullen wij op deze dag een bezoek brengen aan de ouderen van onze gemeente”.

Zoals terug te vinden in het verkiezingsprogramma van CDA Olst – Wijhe hecht de partij veel waarde aan noaberschap, vrijwilligers, mantelzorgers, goede zorg voor iedereen, veilige en leefbare dorpen. “Bij de politieke middag georganiseerd door de ouderenbonden vroegen we er al aandacht voor; laten we de actieve gezonde ouderen en diegenen die zich eenzaam voelen in onze gemeente niet vergeten” zo geeft CDA lijsttrekker Hans Kamphuis aan. Ook de zorgdecentralisatie en regelgeving vanuit Den Haag brengt onzekerheid met zich mee. “Van jong tot oud, van jeugdzorg tot thuiszorg, wij zien het als taak dat niemand tussen wal en schip valt. Zoveel mogelijk maatwerkoplossingen en mensen gaan voor regels. Zorgen doen we met elkaar, voor elkaar!”.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.