Home / archiefcentraal / cda gaat op groene tour

cda gaat op groene tour

CDA Olst-Wijhe heeft afgelopen vrijdag verschillende duurzame projecten bezocht. Ze hebben op de fiets een bezoek gebracht aan Overkempe in Olst, deduurzame houtkachel bij zwembad De Welters en Het Goed in Wijhe.

De tocht begon bij de dynamisch biologische zorgboerderij Overkempe met een rondleiding. Op de zorgboerderij telen en verkopen mensen met een verstandelijke beperking biologische producten. Daarna volgde er een rondleiding bij de duurzame houtkachel die zomers het zwembad De Welters en in de winter woningen van warmte voorziet. Als laatste heeft de groep de recent geopende vestiging van kringloopwinkel Het Goed te Wijhe bezocht.

Lees ook

Feestelijke open dag ter ere van heropening Kerkhuus Heino

HEINO – Burgemeester Dadema verzorgt op vrijdag 24 september de officiële opening van het volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.