cabaretgroep ontdekt vrouwengeheim

Cabaretgroep Niet Schieten! staat met de voorstelling ‘Vrouwen willen maar één ding’ op het podium van het Capellenborg theater in Wijhe. In de voorstelling nemen ze man- vrouw misverstanden onder de loep. Het is een cabaretvoorstelling over vrouwen, maar ook leuk voor mannen.

Na de voorstelling ‘Mannen zijn zeikwijven’ vonden de heren van Niet Schieten! het tijd om diep in de vrouw te duiken. En uit die schijnbaar oneindige diepte wordt één ding opgetakeld. De voorstelling is een openbaring voor mannen, maar zeker ook voor vrouwen.

Cabaretgroep Niet Schieten! bestaat uit drie personen: Arend Edel, Maarten Hennis en Erik Jobben. De nieuwe voorstelling ‘Vrouwen willen maar één ding’ is door dit trio geschreven en geproduceerd. Alleen Arend en Maarten staan op het podium en Erik is betrokken bij het creatieproces.

De voorstelling ‘Vrouwen willen maar één ding’ vindt plaats op zaterdag 15 februari om 20.15 uur in het Capellenborg Theater in Wijhe . Kaarten kosten 12,50 euro en kunnen worden besteld via staging2.theatersolstwijhe.nl. Daarnaast kunnen er tickets worden gekocht bij DA Bourquin (Langstraat 66, Wijhe), Boek en Kantoor Korten (Geertsstraat 19-21, Olst) en Holstohus (VVV-balie) (Jan Schamhartstraat 5, Olst). Voor meer informatie ga je naar de website: staging2.theatersolstwijhe.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.