Home / archiefcentraal / bruidspaar van het jaar wint reischeque

bruidspaar van het jaar wint reischeque

Teun Marsman en Ellen Marsman-van Rossum hebben de verkiezing van het Bruidspaar van het Jaar 2013 gewonnen. Je kon op één van de tien deelnemende echtparen stemmen. In totaal hebben bijna drie duizend mensen gestemd, hiervan stemden er 676 op Teun en Ellen.

De winnaars van de verkiezing ‘Bruidspaar van het jaar 2013’ hebben een reischeque ter waarde van 250 euro gekregen. Die werd beschikbaar gesteld door Salland Centraal en Holland International Reisbureau at Home Westenenk. De cheque is afgelopen vrijdag aan het echtpaar overhandigd.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.