broerse tot zomer 2015 bij zwolle

Joost Broerse heeft een nieuw contract getekend bij PEC Zwolle. De 34-jarige centrale verdediger blijft hierdoor tot de zomer van 2015 aan de Zwolse club verbonden. Dit seizoen kwam Broerse zestien competitiewedstrijden in actie en scoorde hierin één keer.

Broerse is blij met het verlengde contract: “Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij PEC Zwolle en uit de gevoerde gesprekken bleek dat ook de club tevreden is over mijn functioneren. Aangezien ik me nog fit voel, wil ik graag blijven voetballen en ik hoop nog veel duels voor PEC Zwolle te spelen. We zijn er samen vrij snel uitgekomen.”

Technisch directeur van PEC Zwolle Gerard Nijkamp is te spreken over de contractverlenging: “Joost is erg belangrijk voor het elftal. Hij speelt veel, is hartstikke fit en heeft ook buiten het veld een belangrijke rol binnen het team. Mocht Joost besluiten om over anderhalf seizoen te stoppen met voetballen dan kan hij binnen PEC Zwolle een andere, nog nader te bepalen, rol vervullen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.