Home / archiefcentraal / boodschappenpakketten voor minima

boodschappenpakketten voor minima

Deze winter kon je bij PLUS Severijn in Heeten weer sparen voor boodschappenpakketten. Een aantal Heetenaren besloot niet voor zichzelf te sparen, maar om pakketten in te zamelen voor degenen die het financieel moeilijk hebben. Veel mensen uit Heeten en buurtdorpen spaarden mee. In totaal zijn er 127 boodschappenpakketten bij elkaar gespaard. Deze pakketten zijn inmiddels afgeleverd bij de mensen die ze het hardst nodig hebben. De pakketten gingen naar de Voedselbank Deventer en Steunpunt minima Raalte (Humanitas).

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.