blues en funk van mrs hips in heino

Voor een avond blues en funk kun je naar Mrs Hips komen luisteren. Op 14 februari komen zij naar Theater Podium Heino. Mrs Hips is een combinatie van soulzangeres Simone Roerade en drie mannen. Samen keren ze terug naar de soul van de blues en de groove van de funk.

In de muzikale voorstelling gaat Roerade terug naar de roots van haar genre en stem. Door de kleine bezetting komt haar krachtige stem beter uit. Daarnaast komen er tijdens de voorstelling een Hammondorgel en diep groovende ritmesecties voorbij. Ze spelen klassiekers en eigen stukken in verschillende genres van gospel tot jazz en van soul tot funk.

De voorstelling op vrijdag 14 februari begint om 20:30 uur en kaarten kosten 12,50 euro. Kijk voor meer informatie op staging2.podiumheino.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.