blekkerhoek vraagt 328 euro van gemeente

Toen de speeltuinvereniging het kort geding aanspande, meldde de gemeente echter ineens dat ze tot de rechtszaak op 20 maart niet zou controleren. Een kort geding om niks dus. En daarom wil de Blekkerhoek dat geld nu graag terug van de gemeente.

In een e-mail aan het College van B&W en alle raadsfracties vraagt Blekkerhoek om het geld terug te geven. Vrijdagavond komt het CDA bij de vereniging om het gesprek aan te gaan. VVD heeft ook al te kennen gegeven met Blekkerhoek in gesprek te willen.

Bijzonder detail is echter dat Egbert den Daas van Lokaal Alternatief donderdagavond het verzoek van Blekkerhoek in de gemeenteraad wilde bespreken. Hoewel alle partijen er van alles van vinden, werd dat verzoek niet ingewilligd.

Vandaag mailen wij alle fracties met de vraag wat hun standpunt inzake de griffiekosten is en waarom ze er donderdagavond niet over wilden praten. Die antwoorden publiceren we dan weer op onze site. Als een partij niet reageert, publiceren we dat ook.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.