Home / archiefcentraal / blekkerhoek naar rechter getuigen gezocht

blekkerhoek naar rechter getuigen gezocht

Speeltuin De Blekkerhoek in Raalte stapt naar de rechter vanwege een conflict met de gemeente over een dwangsom van 10.000 euro. De speeltuin kreeg de dwangsom opgelegd wegens klachten van een buurtbewoner.

Om zoveel mogelijk bewijs te halen, is de speeltuin om zoek naar getuigen die in de periode van 1995-1997 het verenigingsgebouw hebben gehuurd voor een feestje. Je kunt je aanmelden via www.blekkerhoek.nl

Bestuursrechter

De speeltuin probeerde al meermalen tevergeefs de dwangsom te laten vallen. Daarom gaat de Blekkerhoek naar de bestuursrechter in Zwolle. In maart vindt een spoedeisende zitting plaats over het vernieuwde bestemmingsplan van de Blekkerhoek.

Lees ook

Grote Rohda Loterij levert bijna 15.000 euro op

RAALTE – Rohda Raalte heeft de prijzen van de Grote Rohda Loterij uitgereikt. Al met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.