Home / archiefcentraal / biqqnl schenkt bidons heren plus severijn heeten

biqqnl schenkt bidons heren plus severijn heeten

BIQQ.nl heeft acht nieuwe bidons geschonken aan de heren van Plus Severijn Heeten. Aangezien de mannen van Heeten hard toe waren aan nieuwe bidons, zijn deze exemplaren ook geen overbodige luxe. Een mooi gebaar waarvoor het team Nico Schoone, eigenaar van de webshops BIQQ.nl en Fitness-sportief.nl, uiteraard zeer dankbaar is.

Over biqq.nl en Fitness-sportief.nl

biqq.nl is een jong bedrijf en begin 2011 gestart vanuit een passie voor sportief fietsen. Zelf is eigenaar Nico Schoone een fervent mountainbiker en hij had de wens te starten met een webshop waarbij kwaliteit, service en gebruiksvriendelijkheid voorop staan in een eigentijdse omgeving. Alles voor wielrennen, mountainbikes, bmx, downhill en sportief fietsen is online te koop bij biqq.nl

Eind 2013 is besloten om de reeds opgedane ervaring in fitness artikelen op biqq.nl uit te breiden naar een zelfstandige webwinkel onder de naam fitness-sportief.nl waar een groot assortiment fitness artikelen is te vinden.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.