Home / archiefcentraal / bestuurder 18 ongeluk olst overleden

bestuurder 18 ongeluk olst overleden

Het ongeluk gebeurde omstreeks 21.30 uur. De auto waarin de jongens reden, raakte door onbekende oorzaak van de weg en botste tegen een boom. Hulpdiensten waren snel ter plekke. Ook verleende de trauma-arts van de traumahelikopter ondersteuning. De vier jongens werden met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de auto was er na het ongeluk het slechts aan toe.

De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeluk. Daarbij zoekt ze ook getuigen. Vlak na het ongeluk is er een Ford Ka gesignaleerd. De politie wil graag in contact met de bestuurder van dat voertuig komen.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.