bestuurder 18 ongeluk olst overleden

Het ongeluk gebeurde omstreeks 21.30 uur. De auto waarin de jongens reden, raakte door onbekende oorzaak van de weg en botste tegen een boom. Hulpdiensten waren snel ter plekke. Ook verleende de trauma-arts van de traumahelikopter ondersteuning. De vier jongens werden met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de auto was er na het ongeluk het slechts aan toe.

De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeluk. Daarbij zoekt ze ook getuigen. Vlak na het ongeluk is er een Ford Ka gesignaleerd. De politie wil graag in contact met de bestuurder van dat voertuig komen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.