bestelbus ramt graafmachine van de weg

Een bestelbus en een graafmachine zijn op maandagochtend op de Nieuwe Deventerweg (N348) op elkaar gebotst. De bestuurder van de bestelbus raakte hierbij gewond. De bestelbus is waarschijnlijk achterop de graafmachine gebotst. De graafmachine kwam hierdoor in een sloot terecht. De bestelbus raakte zwaar beschadigd en moest door een berger worden afgesleept. Door het ongeluk ontstonden er in beide richtingen flinke files.

Voor meer foto’s van het ongeval kun je hier terecht: http://staging2.regiosalland.nl/nieuws/19339/ongeval-met-bestelbus-en-graafmachine-op-de-n348-in-raalte.html

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.