Home / archiefcentraal / azie avond in kulturhus raalte

azie avond in kulturhus raalte

In het Kulturhus in Raalte wordt dinsdag 11 februari een avond gehouden met als thema Azië. Diverse ondernemers uit de regio houden deze avond presentaties en demonstraties. Ook worden er Aziatische producten verkocht.

Op de avond kun je onder meer informatie over reizen naar Azië inwinnen en massage –en handleessessies bijwonen. De avond wordt gehouden van 19.30 uur tot 22.00 uur. De entree is gratis en je krijgt ook nog een kopje thee of koffie met Indonesische spekkoek.

Aan de avond werken De Wereldwinkel, Reisbureau at Home Westenenk, Angelien Hoppen mindful op Bali, Sawadee rondreizen, Massagepraktijk Dijk, Energetisch Therapeut Marian Vlierhuis, Holy Cow-stempels uit India mee.

Lees ook

Tragiek en romantiek bij Podium Heino

HEINO – Acteursechtpaar Trudy de Jong en Theo de Groot brengt op vrijdag 1 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.