averbergen neemt voorproefje op carnaval

Op de Marke in Averbergen in Olst hebben ze zaterdag vast een voorproefje op carnaval genomen. Met salonorkest Abraham Gezien en de Iesselzotten werd de senioren een heerlijk middagje vol bekende liedjes van vroeger en nu voorgeschoteld. “Je stopt niet met spelen als je oud wordt, maar je wordt oud als je stopt met spelen” was het credo.

De naam van het orkest dat er speelde behoeft weinig uitleg: De samenstelling verklaart de naam. Het bestaat uit 50+-ers.

Naast Salonorkest Abraham Gezien waren er zaterdag ook optredens van de Iesselstars, de dansgroep van de Iesselzotten. Tussen de bedrijven door verzorgde Hof-dj -ad interim- Glenn voor de juiste muziek. De middag werd traditiegetrouw georganiseerd door de Prinsengarde van de Iesselzotten. Zij zorgden voor koffie met een plak krentestoete, een hapje en een drankje.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.