armand naar gala sokkestoppers

Carnavalsliefhebbers kijken uit naar het Bonte Stoppers Gala van carnavalsvereniging De Sökkestoppers. Op 15 februari vindt het gala, dat het min of meer als de aftrap van de carnavalsperiode gezien wordt, plaats. Een van de hoofdacts is de zanger Armand. De avond wordt vooraf gegaan door de carnavalsviering. Het thema van de carnavalsviering is Schijn Heilige.

Na de carnavalsviering kunnen mensen vanaf 20.30 uur bij Residentie Oortwijn Heino binnenlopen voor het gala. De Sökkestoppers zelf presenteren hun dansgroepen. De Dansmariekes laten hun nieuwe dansjes zien en de Stopnoald’n maken de nieuwe Meesterburger bekend. Daarnaast zal vriendengroep Ken iK ‘oe een spectaculaire act opvoeren en is de Sökkestoppers Experience te zien, een film over de sportieve uitstraling die de Raad van Elf heeft.

Protestzanger Armand komt zijn bekende nummers als “Ben ik te min”, “Lijpe Harry” en “Door wietpas een drugstoerist” ten gehore brengen. Tot slot is er een optreden van volkszanger Wimmie. De Zwollenaar maakte eind 2013 indruk toen hij met zijn plaat “De ring die je draagt” tot de nummer 1 van de RadioNL TOP 1500 werd benoemd. DJ Ronnie zorgt ervoor dat de laatste uren ook een feest zijn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.