Home / archiefcentraal / ami kappers sponsort kwiek dames 2

ami kappers sponsort kwiek dames 2

Ami Kappers gaat Dames 2 van Klink-Nijland Kwiek de komende drie seizoenen sponsoren. Ami Kappers heeft bewust voor Dames 2 van Kwiek gekozen, omdat dit team het talententeam van Kwiek is. Ami Kappers besteedt zelf ook veel aandacht aan het opleiden en bijscholen van haar personeel.

De samenwerking is tot stand gekomen na gesprekken met de eigenaar Gerben ter Avest en Formulemanager Dea Kijk in de Vegte. Ami kappers is de komende drie seizoenen op de shirts van Dames 2 te zien. Daarnaast ondersteunen ze de vereniging. “We willen laten zien dat Ami Kappers middenin de samenleving staat en willen met een sponsoring als deze de lokale franchisenemers een gezicht geven”, zegt de leiding van Ami Kappers.

Het bedrijf gaat de teams voorzien van hun eigen huismerk shampoo en leden krijgen korting op een knipbeurt of haarproducten op vertoon van hun ledenkaart. Meer informatie over de samenwerking krijg je via de nieuwsbrief of is te vinden op de website: http://hvkwiek.nl/

Lees ook

Roelof en Annie Roessink uit Dalfsen 65 jaar getrouwd

DALFSEN – Burgemeester Erica van Lente heeft vorige week dinsdag een bezoek gebracht aan Roelof …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.