aftellen voor carnaval nu echt begonnen

Het aftellen voor carnaval is nu echt begonnen, ook al leek het of woensdagavond bij de grootste huldiging van Jan Smeekens al een voorproefje werd genomen in een even druk als gezellig Raalter centrum.

In Raalte werden afgelopen zaterdagmiddag de bekende bootjes weer in de Prinsengracht(Overijssels Kanaal) te water gelaten, werden honderden lantaarnpalen voorzien van vlaggen ter ere van 66 jaar carnaval in Raalte, werd het huis van Prins Paul (Wittenhorst) uitgebreid versierd en kregen veel cafés weer de bekende carnavalsuitstraling.

Grand Café Neuf op De Plas kreeg dit jaar een heel nieuw aangezicht. De Technische Commissie van de Stöppelkaters maakte afgelopen maanden een carnavaleske afbeelding van een levensgrote Italiaanse gondel met een knipoog naar het beroemde Venetiaanse carnaval.

Een echte kater als gondelier verwijst naar de Raalter carnavalsvereniging. Alles werd feestelijk onthuld door voorzitter Bennie Poppe van vriendenclub SOS. Neuf is namelijk de officiële residentie van deze seniorenafdeling van de vereniging. Oftewel ‘het Swanenwoerd van de Stoppelkaters’ zoals de jonge Neuf-uitbater Leon Alferink zich onlangs tot grote hilariteit van de SOS-leden liet ontvallen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.