afscheid prominente leden ramele raalte

De algemene ledenvergadering van Tennisvereniging Ramele Raalte (TRR) was de laatste voor een aantal prominente leden. Tijdens de vergadering op dinsdagavond is afscheid genomen van Tino Vlierhuis als bestuurslid en Frans Buiting. Daarnaast zijn Dick Derksen en Theo Gerritsen in het zonnetje gezet voor hun trouwe dienst als vrijwilliger.

Tino Vlierhuis is uitgezwaaid als bestuurslid en voorzitter van de Technische Commissie. Tino is één van de oprichters van TRR en sinds 1980 betrokken bij het Racketcentrum, maar ook bij de TRR. De nieuwe voorzitter van TRR is Dick Assink. Tino is benoemd tot erelid van de TRR.

Van Frans Buiting werd afscheid genomen als scheidend voorzitter. Frans heeft 10 jaar in het bestuur en de Commissie Sponsoring gezeten. De laatste jaren was hij van beiden voorzitter. Om persoonlijke redenen gaat Frans een stapje terug doen. Frans is benoemd tot lid van verdienste van de TRR.

De nieuw benoemde ereleden Dick Derksen en Theo Gerritsen konden vanwege ziekte niet bij de ALV Zijn. Dick Derksen is de groundsman van TRR en zorgt er steeds voor dat de gravelbanen er goed bijliggen. Hij blijft hiermee doorgaan. Theo Gerritsen heeft jaren administratieve diensten verleend aan TRR.

Daarnaast zijn Dianne Schrijver en Bert Weteringe benoemd tot resp. secretaris en bestuurlid sponsorzaken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.