abraham gezien op 50 middag iesselzotten

“Je stopt niet met spelen als je oud wordt, maar je wordt oud als je stopt met spelen”. Dat is het credo van Het Salonorkest Abraham Gezien. Het orkest, onder leiding van de voormalig concertmeester van het Gelders Orkest, Hans Wijnberg, zal op zaterdag 22 februari de carnavalsmiddag voor 50+-ers verzorgen van Carnavalsvereniging Iesselzotten op de Marke in het Averbergen in Olst.

De samenstelling van het orkest verklaart de naam van het orkest. Het bestaat uit 50+-ers. Maar niet de leeftijd is het allerbelangrijkste, vooral de kwaliteit van de muzikanten staat voorop. Het repertoire is ruim, met meer dan 400 muziekstukken in de eigen bibliotheek. Ze spelen walsen, tango’s, dansmuziek en musicalnummers van toen en nu. Ook deze zaterdag zullen ze weer garant staan voor een gezellige middag.

Naast Salonorkest Abraham Gezien zijn er deze middag ook optredens van de Iesselstars, de dansgroep van de Iesselzotten. Tussen de bedrijven door verzorgt Hof-dj -ad interim- Glenn voor de juiste muziek. De middag is traditiegetrouw georganiseerd door de Prinsengarde van de Iesselzotten.

Zij zorgen voor koffie met een plak krentestoete, een hapje en een drankje. Deze verzorgde middag is geheel gratis, mede dankzij een bijdrage van Plus Vermaning, Bakkerij Van Rijssen en Zorggroep de Leiboom. “Zo houden we dit 50+-carnavalsfeest voor iedereen toegankelijk. Dat vinden we als Iesselzotten belangrijk, want het is ook voor de ouderen vaak al lastig genoeg in deze crisistijd”, aldus André Smit, Vorst der Iesselzotten (voorzitter), “Alle 50+-ers van Olst zijn van harte uitgenodigd!”

Het programma begint om 14.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Aan het eind zal er een collecte worden gehouden. De opbrengst van deze collecte gaat in zijn geheel naar de stichting Spieren voor Spieren. De Iesselzotten hebben dit goede doel voor dit jaar geadopteerd. Bij alle activiteiten van de vereniging zullen zij hier aandacht voor vragen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.