4 every body viert eerste lustrum

Huidverzorgingssalon 4 Every – Body bestond afgelopen januari 5 jaar. Voor eigenaresse Ilona Hack-Koerhuis is het nog steeds een droomscenario dat zich voltrekt.

“De tijd vliegt voorbij,” vertelt Ilona.”Het was een enerverende periode, maar zeker de moeite waard. Natuurlijk zijn er aspecten van het ondernemerschap op mijn pad gekomen, die je soms wel kan missen, maar het grootste gedeelte van de tijd is het puur genieten. Dat is mede te danken aan mijn collega José Willems, die een geweldige ‘rechterhand’ is gebleken.”

Ilona: “Het is altijd fijn om samen nieuwe dingen uit te proberen en op te starten. Zo hebben we het afgelopen jaar een cursus Mani – Q Color gedaan, waarmee we klanten ultra dunne, sterke en perfect gekleurde nagels aan kunnen bieden, die 3 tot 4 weken blijft zitten. Deze lak wordt aangebracht op je eigen nagels en uit gehard onder de Led-lamp, waardoor de nagels tenminste 3-4 weken mooi van kleur blijven, zonder dat het je eigen nagels aantast.”

“Tevens hebben we in Medex Roll-Me-Over gezichtsbehandeling een mooie en nieuwe manier gevonden om de huid in zijn totaliteit te verjongen. Dit is een needling behandeling met behulp van de Medex-dermaroller. Ze zijn gemaakt van titanium, een licht, sterk materiaal waardoor de punten langer scherp blijven. Titanium is anti-allergeen zodat de kans op reacties tot een minimum beperkt wordt,” vertelt Ilona. “Deze unieke behandeling voor je gelaat herstelt de stevigheid van de huid en het tekort aan collageen en elastine. Een strakkere, gladdere en egaler huid zijn het resultaat. Een kuur van 5 behandelingen kost normaal 435 euro, maar kun je voor 400 euro ondergaan.”

De salon is aangesloten bij brancheorganisaties ANBOS en Provoet. Dat houdt in dat medewerkers gediplomeerd, gespecialiseerd, vakbekwaam en zorgvuldig zijn. Tevens worden ze regelmatig bijgeschoold op nieuwe ontwikkelingen.

Bij Huidverzorgingssalon 4 Every – Body kun je naast diverse gezichtsbehandelingen ook voor ( diabetische) pedicure, manicuren, mani–Q Colorm, lichaamsbehandelingen, make-up, eEpileren, verven van wimpers en wenkbrauwen, harsen en een zonnebank terecht.

Het is ook mogelijk om de producten van Dr. Eckstein en het make-up merk John van G. via de website te bestellen. Iedereen die tot 31 maart een gezichtsbehandeling ondergaat, krijgt 5 euro korting.

Stationsstraat 36a

8102 EC Raalte

0572-365135

E: info@4every-body.com

W: staging2.4every-body.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.