Home / archiefcentraal / 120 boodschappenpakketten voor de voedselbank

120 boodschappenpakketten voor de voedselbank

Giny Hoogeslag en Rian Krieger uit Heeten hebben ongeveer 120 boodschappenpakketten van de Plus gespaard. De pakketten zijn niet voor henzelf, maar gaan naar de voedselbank in Deventer. Toen de dames begonnen aan de geweldige actie, verwachtten ze aan twintig tot dertig pakketten te kunnen komen. Het is inmiddels een veelvoud daarvan geworden.

Op 8 februari brengen Giny en Rian de goedgevulde dozen naar de voedselbank. Tot die tijd kun je de actie nog altijd steunen door zegeltjes te brengen. Deze kun je tot uiterlijk vrijdag 7 februari afgeven aan de Oldenhof 8.

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.