wvdw rohda raalte nec av

Rohda Raalte neemt het zondagmiddag in eigen huis op tegen de amateurtak van NEC. “Een zeer belangrijk duel”, zegt Rohda Raalte-trainer Kick Maatman. En daarom is de wedstrijd ook uitgeroepen tot Intersport Schutte Wedstrijd van de Week.

“Direct een zeer belangrijk treffen na de winterstop”, zegt Maatman. “NEC is een directe concurrent, dus we kunnen spreken van een 6-puntenwedstrijd. De tweede seizoenshelft zal in het teken staan van handhaving. En ik heb zeer zeker vertrouwen in de tweede seizoenshelft. De feiten liggen momenteel zo dat we onder de streep staan en daar moeten we weg zien te komen. Indien we weten te winnen, ga ik er vanuit dat we sinds lange tijd boven de streep staan wat een beetje lucht geeft, maar vooral zelfvertrouwen.”

Maatman: “Natuurlijk zijn we ervan bewust dat we heel redelijk gespeeld hebben voor de winterstop en dat we aanzienlijk meer punten hadden kunnen hebben. Uit ons spel haal ik ook veel voldoening, maar je moet niet weglopen voor het feit dat we te weinig scoren en momenteel op een vervelende plek staan. Winst zou daarom wel heel wenselijk zijn zondag.”

Rohda Raalte moet het zondag stellen zonder Lars Kamperman Leferink en Django Nngutra. Zij zijn beide nog een aantal weken uit de running.

De wedstrijd op sportpark Tijenraan begint om 14.00 uur. Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Voorspel in een korte reactie onder dit artikel de uitslag van het duel. Onder de goede voorspellers wordt een prachtige bal van Intersport Schutte Raalte verloot. Meedoen kan tot zondag 14.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.