winterwandeling over de lankhorst

Op zondag 2 februari om 14.00 uur houdt IVN-Deventer samen met St.IJssellandschap een wandeling op de Lankhorst. Start is bij de kruising Boxbergerweg en Wildbaan vlakbij Wesepe. (vanuit Deventer via de Raalterweg richting Wesepe rijden, bij de eerste rotonde in Wesepe linksaf Boxbergerweg. Na ±1 km bij eerste bocht naar links is het genoemde kruispunt). Goed schoeisel is belangrijk.

De Lankhorst is samen met Boxbergen een mooi Sallands pareltje in onze omgeving. Het is een oud agrarisch beuken-eiken landschap in een glooiend dekzandgebied met landerijen, bossen, weteringen, een oude havezate en boerderijen. De Groote Vloedgraven doorsnijdt dit gebied, het landhuis ‘de Lankhorsterkamp’ kijkt uit over de weilanden. En het (grotendeels productie-) bos is in staat om de wandelaar op verschillende plekken te verrassen.

Info bij 06-1348 7959 en staging2.ivn.nl/afdeling/deventer

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.