wedstrijd van de week broekland haarle

Afgelopen week belandden beide teams in een waar ‘doelpunten-bonanza’. In totaal werd er in de twee duels die beide teams speelden 15 keer gescoord.

Haarle won met 5-3 van nummer laatst Lettele, Broekland ging met 5-2 ten onder tegen Sallandia. Of dat ook een garantie voor een doelpuntrijkduel in het komend weekend is? Nee. Op 15 september 2013 stonden beide teams ook tegenover elkaar. Toen werd het 1-0 in het voordeel van Haarle.

Wat de uitslag zondag wordt? Dat mag jij voorspellen door een reactie onder dit artikel te plaatsen. Onder de goede voorspellingen wordt een mooie bal van Intersport Schutte verloot. Een voorspelling doen mag tot het moment van de aftrap, dat is zondag om 14.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.