voorverkoop gein gala bal van start

De verkoop van toegangskaarten voor het Gein Gala Bal van de Stöppelkaters uit Raalte gaat op 6 januari van start. Het Gein Gala Bal, dat op 24 januari om 20.49 uur in de Leeren Lampe begint, staat bol van de lokale toppers en zal naar verwachting snel zijn uitverkocht.

De Stöppelkaters hebben al jaren een geweldige keur aan artiesten in huis. Allemaal mensen van eigen bodem: het ‘neusje van de zalm’. Op 6 januari om 13.00 uur start de voorverkoop bij Schulten Lederwaren aan de Herenstraat 14 te Raalte. De toegangsprijs voor leden is 5 euro (op vertoon van de leden- en/of partnerpas) en voor niet-leden 11 euro.

Het Gein Gala Bal, vroeger zittingsavond genoemd, kent een lange historie. Tal van coryfeeën traden op en tijdens vele buuts werden de oren van menig prominente Raaltenaar fijntjes gewassen. Buutreedners maakten maar wat graag gebruik van de fratsen die door anderen werden uitgehaald of de flaters die dat jaar werden gemaakt.

De organisatoren bieden ook dit jaar weer zo’n sprankelende zittingsavond met muziek, cabaret, show en dans. De organisatie verwacht een run op de toegangskaarten voor het Gein Gala Bal.

Het programma dat het publiek dit jubileumjaar wordt voorgeschoteld, kent alleen maar topartiesten. Wat dacht je van de Hapi’s , de Oud Prinsen, Lös Hekwerk en de Hulsies? Allemaal ‘oudgedienden’, die zonder kapsones, geheel belangeloos hun buut of optreden nog eens dunnetjes overdoen, maar dan met een saus van 2014. Dat wordt genieten.

En dat is dan alleen nog maar ‘de oude garde’. Ook anno 2014 brengen de Stöppelkaters een ‘keurkorps aan (nieuw) talent’ op de planken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.