volg clinic reddingsbrigade raalte

De reddingbrigade in Raalte heeft vier clinics om kinderen kennis te laten maken met reddingszwemmen. Inmiddels zijn er al twee geweest, maar je hebt nog de kans om er twee bij te wonen. Als je wilt kijken bij de reddingsbrigade ben je de aankomende 2 vrijdagen welkom tussen 18:30 en 19:30.

Tijdens de clinics wordt gewerkt met een Resque Tube om een drenkeling uit het water te halen en er wordt een reddingspop opgedoken. De foto’s van afgelopen vrijdag zijn ondertussen terug te vinden op onze website in het fotoboek op staging2.reddingsbrigaderaalte.nl, hier vind je ook meer informatie.

Naast de clinics is er een afsluitende evenement op woensdagmiddag 19 februari. Hier is ook iedereen welkom. Meer informatie hierover volgt nog.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.