voetbalvrouwen winnen dropping sv dalfsen

De jaarlijkse dropping van SV Dalfsen laat zich niet tegenhouden door een weerswaarschuwing van de KNMI. Weer of geen weer, de laatste zaterdag van januari wordt de dropping gehouden. Plaats van handeling zoals gebruikelijk de SV Dalfsen kantine welke speciaal voor deze activiteit extra gezellig was ingericht. Het thema van de dropping was dit jaar ‘Olympische Winterspelen Sochi’. De deelnemers moesten na het aanmelden direct plaats nemen in een gereedstaande transportbus waarna men nabij het clubhuis van de Stokvisdennen in de Bellingeweer werd gedropt. Het enige aanknopingspunt waren rood-wit gekleurde linten welke de route markeerden. Onderweg moesten diverse vragen worden beantwoorden en werden een zevental bemande posten aangedaan. Er was een grote variëteit aan opdrachten; een biervatrace, spijkerslaan, spijkerbroekhangen, blikgooien en sleetje rijden. Uiteraard ontbrak de ‘Mystery Guest’ dit jaar niet, menig team had moeite om scheidsrechter Ard Snijder te ontmaskeren. Ook de inwendige mens werd niet vergeten, de deelnemers werden getrakteerd op warme Snert welke vakkundig werd geserveerd door Hans Aalbers. Na een stevige wandeling kwam men weer uit in de kantine waar een eindspel wachtte. Ondertussen werd het Rad van Avontuur gedraaid en gingen de hapjes rond.

Omstreeks middernacht werden de winnaars bekend gemaakt, voor het eerst in de Dalfser dropping geschiedenis ging de ‘Nachtspiegel’ naar een team voetbalvrouwen. Na de prijsuitreiking volgde nog een woordje namens het bestuur van SV Dalfsen waarbij de organisatie hartelijk bedankt werd voor hun diensten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.