verkeersveiligheid olst speerpunt verkiezingen

Verkeersonveiligheid in Olst wordt, volgens Verkeersveilig Olst, veroorzaakt doordat het industriegebied midden in het dorp ligt. Zwaar vrachtverkeer moet dwars door het centrum rijden om de bedrijven te bereiken. “Dit levert niet alleen gevaarlijke situaties op maar zorgt ook voor geluidsoverlast en de uitstoot van fijnstof,” stelt de actiegroep.

“Het probleem speelt al tientallen jaren. Ondanks de financieel moeilijke situatie van de gemeenten, en dus ook Olst-Wijhe, zijn steeds meer partijen er van overtuigd dat deze situatie moet veranderen,“ laat Verkeersveilig Olst weten.

Verkeersveilig Olst heeft de verkiezingsprogramma’s van de vijf deelnemende partijen in de gemeente Olst-Wijhe geanalyseerd. Daarnaast is aan alle partijen gevraagd om hun visie op het vrachtverkeer door Olst nader toe te lichten. De beloftes zijn allemaal op de website olst.info gebundeld.

Verkeersveilig Olst

Internet: http://staging2.olst.info

Twitter: @olstinfo

E-mail: verkeer@olst.info

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.