verkeerd geplaatste fietsen worden verwijderd

De gemeente Raalte gaat verkeerd geplaatste fietsen van het NS Station in Raalte verwijderen. “Ondanks de uitbreiding van het aantal plaatsen in de fietsenstalling bij het station in Raalte, staan nog steeds veel fietsen niet in de stalling. Dat is, zoals ook al op de borden bij het station staat, niet toegestaan en zorgt voor veel overlast,” stelt de gemeente in een persbericht. Deze week houdt de gemeente de eerste verwijderingsactie.

Op de fietsen die niet in de stalling staan wordt een sticker geplakt. Staan die fietsen na een paar dagen nog steeds niet juist geparkeerd, dan worden die fietsen verwijderd. Bij de actie van deze week worden de verwijderde fietsen in het achterste deel van de fietsenstalling geplaatst. Daar is namelijk voldoende plaats voor deze fietsen.

Volgende verwijderingsacties worden volgends de gemeente telkens aangekondigd. Wie zijn fiets in de toekomst verkeerd plaatst, kan de tweewieler ophalen bij de gemeentewerf aan de Enkstraat.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.