veertig jaar in het vak verweij viert jubileum

Het is op 17 februari veertig jaar geleden dat pastoor Jan Verweij door handoplegging tot priester werd gewijd. Dat werd gedaan door Kardinaal Alfrink in de St. Martinuskerk te Duistervoorde.

Dit jubileum wordt gevierd op zondag 16 februari tijdens de Eucharistieviering om 10.30 uur in de basiliek van de H. Kruisverheffing aan de Kerkstraat te Raalte. Alle parochianen worden uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Tussen 14.00 uur en 16.30 uur wordt ook Verweij ook een receptie aangeboden in Zaal Zwakenberg. Ook aansluitend aan de Eucharistieviering is er in de kerk gelegenheid om Pastoor Verweij persoonlijk te feliciteren.

Het is de wens van de Pastoor om, indien men hem een cadeau wenst te geven, dit in de vorm van een enveloppe te doen. Hij wil namelijk een deel van de giften doen toekomen aan De Cirkel voor de bouw van het hospice aan de Monumentstraat in Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.