Home / archiefcentraal / veel bezoekers bij opening flexwerkruimte op1

veel bezoekers bij opening flexwerkruimte op1

De ‘derde werkplek’ (niet thuis of op kantoor) is sterk in opmars en ideaal voor diegene die zo nu en dan over een centraal gelegen werkplek wil beschikken. Met de opening van OP1 wordt ingespeeld op dit ‘nieuwe werken’. Ondernemende mensen en organisaties kunnen hier vanaf aanstaande maandag een ruimte huren om te werken, anderen te ontmoeten en te vergaderen. Het doel van OP1 is mensen, organisaties en ideeën samenbrengen. Onder het motto: “Er groeit iets moois OP1”.

Speciale gast vanmiddag was Tanja Abbas, auteur van het boek ‘Modern Noaberschap’. In een inspirerend betoog nam zij de ruim honderd aanwezige gasten mee in succesverhalen over nieuw noaberschap en co-creatie. ‘De wereld verandert. Thema’s als wederkerigheid, vertrouwen, gelijkwaardigheid en openheid komen terug en kunnen op plekken als hier OP1 in Raalte, tot nieuwe verbindingen leiden’, aldus Abbas.

Open Coffee

Om dat te stimuleren worden er vanaf februari, elke derde woensdag van de maand, zogenaamde Open Coffee- bijeenkomsten georganiseerd OP1. Belangstellende kunnen dan van 9.00 tot 11.00 uur vrijblijvend een kijkje komen nemen OP1, kennismaken met de mogelijkheden van een flexwerkplek en anderen ontmoeten.

Openingsactie

Vanaf 1 februari kunnen abonnementen voor OP1 worden afgesloten. Van 20 januari tot en met 31 januari is er ter kennismaking een speciale openingsactie. Voor 30 euro (excl. BTW) kan in die twee weken onbeperkt gebruik worden gemaakt van OP1. Voor meer informatie zie: www.op1raalte.nl

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.