Home / archiefcentraal / veel aandacht voor heinose wagenbouwers

veel aandacht voor heinose wagenbouwers

De werkplaatsen van bouwers van carnavalswagens in Heino werd de hele zaterdag door bezocht door nieuwsgierige Aagjes die niet konden wachten op de carnavalsoptochten. Afgelopen weekend hielden verschillende groepen een open dag.

De bouwers van Ken ik Oe, De Springplank, De Dolfijn, Party Animals, het Gruppeteam, ‘t Giet Vedan en ‘Zeg ik niet’ deden mee aan deze open dag. Duidelijk was dat de wagens al aardig vorm krijgen. Nog een maandje geduld, dan trekken de wagens in een bonte stoet door de dorpen in de regio.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.