trouwen in de barones

Voor diegenen die op zoek zijn naar een bijzondere trouwlocatie, opent de Barones haar deuren op zondag 9 februari van 12.00 tot 17.00 uur. Voor die bruidsparen die nog niet besloten hebben waar zij hun huwelijk willen laten voltrekken en waar zij de mooiste dag van hun leven willen doorbrengen is De Barones- de gelegenheid bij uitstek.

Officiële trouwlocatie van de Gemeente Dalfsen, de lommerrijke tuin, de romantische entree , de sfeer van vroeger nog duidelijk aanwezig, geraffineerd gemengd met onze eigentijdse touch sluiten naadloos aan op dat wat bruidsparen willen, op een speciale wijze op een speciale locatie elkaar het ja woord te geven.

Natuurlijk zijn ook andere belangstellenden die een jubileum of een ander feest te vieren hebben welkom, om kennis te maken wat De Barones u te bieden heeft. Wij ontvangen u met een kopje koffie en met een gastvrijheid die De Barones waardig is.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.