toneelvereniging twee dagen in holstohus

De leden van toneelvereniging Herman Heijermans zijn er klaar voor. Ze hebben hard gewerkt om u een onvergetelijke avond te bezorgen in de brasserie van het Holstohus.

Het is de tweede keer dat wat men noemt de ”Theaterie” georganiseerd wordt. Verleden jaar was de avond erg succesvol en erg druk. Daarom heeft men besloten om dit jaar 2 avonden op te treden, waardoor de drukte verdeelt kan worden en iedereen het “feest” goed mee kan krijgen. Het feest is de verjaardag van opa. Een wat knorrige oude man die 100 jaar geworden is. De burgemeester komt haar best doen om opa op een gezellige manier een taart aan te bieden maar of dat lukt !

De familie komt ook en laat in diverse aktes zien hoe de familie verhoudingen in elkaar zitten. Kortom het wordt een fantastische avond waarin de spelers van Herman Heijermans laten zien dat ze niet alleen in het organiseren van grote producties als een openluchtspel goed zijn maar dat ze ook in een caféachtige sfeer tot fantastische prestaties komen.

De Theaterie wordt gehouden op vrijdag 24 en zaterdag 25 januari in de brasserie van het Holstohus. Kaarten in de voorverkoop bij de Santenkraam en wees er vroeg bij want uitverkocht is helaas uitverkocht. Voor meer info surf naar staging2.heijermanstoneelolst.nl

Meer foto's