team lef mutsen ook in tanzania te koop

Team LEF doet in 2014 voor de 3e keer mee met de Ropa-run, een jaarlijks terugkerende estafetteloop van Hamburg en Parijs naar Rotterdam. Team Lef start 7 juni 2014 vanuit Parijs. Op 9 juni komen de lopers in Rotterdam over de finish.

Team Lef is op nog steeds zoek naar sponsoren en donateurs om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het RopaRunFonds, dat geld beschikbaar stelt voor de zorg aan mensen en kinderen met kanker. Op staging2.teamlef2014.wordpress.com stellen de helden uit Raalte zich aan u voor.

Ook Team LEF steunen? Doneer rechtstreeks via staging2.roparun.nl/doneren Team LEF heeft nummer 285. Liever een echte originele Team-LEF-muts kopen? Bestel ze via familie@rebers.eu

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.