stoppelkaters houden jubileumreceptie

Onder het motto “66 jaar Carnaval in Raalte: dat vieren we samen” houdt Carnavalsvereniging De Stöppelkaters zaterdag 11 januari een officiële jubileumreceptie. De bijeenkomst wordt van 15.00 uur tot 17.30 uur gehouden in Zaal Zwakenberg aan de Schoolstraat in Raalte.

Een ieder die het bestuur wil feliciteren is van harte welkom. Naar verwachting zullen veel carnavalsverenigingen, vertegenwoordigers en besturen van evenementen en andere organisaties instanties hier gebruik van maken.

Een receptie is een aangename gelegenheid om elkaar weer eens te treffen. Met name de ‘oudgedienden’, mensen die jarenlang binnen de vereniging actief zijn geweest, waarderen dit soort bijeenkomsten en genieten van de hernieuwde contacten en anekdotes.

Er zijn inmiddels vele uitnodigingen verzonden, maar het zou maar zo kunnen dat ondanks de nodige zorg, enkelen geen kaart ontvangen hebben. Heb je behoefte om het bestuur te feliciteren, om contacten te leggen of (oud-)leden te spreken, kom dan gerust. Je bent van harte welkom.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.