sportief succes hera11 bij kampioenschappen

Afgelopen weekend hebben 3 zwemmers van HERA’11 deelgenomen aan de Overijsselse Sprint- en Winterkampioenschappen in het Twentebad in Hengelo.

Raaltenaar Luc van Dijk kwam uit op maar liefst 5 afstanden. Op het koningsnummer, de 100 meter vrije slag, behaalde hij goud met een verbetering van bijna 1,5 seconde van zijn persoonlijk record naar 0.56,40. Zilver werd behaald op de 50 meter vrije slag in een tijd van 0.25,82, hier miste hij net de limiet voor de Nederlandse Jeugdkampioenschappen. Verder haalde hij zilver op de 100 meter wisselslag met ook weer een verbetering van bijna 1,5 seconde van zijn persoonlijk record naar 1.07,51. Brons tot slot was er op de 100 meter vlinderslag met een kleine verbetering van zijn persoonlijke record naar 1.07,71. Zijn gretigheid bleek uit de 50 meter vlinderslag waar hij helaas gediskwalificeerd werd vanwege een valse start.

Dalfsenaar Hadewig Curfs kwam uit op haar 2 favoriete slagen. Op de 100 meter schoolslag was ze als zesde geplaatst, zij behaalde een fraaie 5e plaats met een verbetering van ruim 1 seconde van haar persoonlijk record naar 1.23,30 en was slechts 0,80 seconde verwijderd van een bronzen plek. Op de 50 meter schoolslag werd wel brons gewonnen met opnieuw een verbetering van bijna 1,5 seconde van haar persoonlijk record naar 0.38,13.

Heinoër Tim Kampman kwam uit op de 100 meter rugslag. Als 6e geplaatst tikte hij ook als 6e aan, maar hij wist zijn persoonlijk record spectaculair te verbeteren met bijna 2 seconde naar 0.33,78.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.