Home / archiefcentraal / speelbieb lemele

speelbieb lemele

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Bibliotheek in Lemele hebben we 24 kinderen van de Ichthusschool als nieuw lid van de Bibliotheek kunnen begroeten. Tevens werd één van de ouders lid van de Bibliotheek. De nieuwe leden maakten vol enthousiasme gelijk gebruik van hun nieuwe pas door een flinke stapel boeken te lenen. Deze nieuwe leden heeft de Bibliotheek te danken aan de prima samenwerking tussen de Ichthusschool en het team van de Bibliotheek Lemele.

Het gebruik van de Bibliotheek Lemele heeft zich het afgelopen jaar toch al in positieve zin ontwikkeld: ten opzichte van 2012 steeg het aantal uitleningen met 1807 tot 14.389. Ook het aantal leden nam licht toe met 11 tot 349. En daar komen dus nu ineens 25 nieuwe leden bij.

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Home / archiefcentraal / speelbieb lemele

speelbieb lemele

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Bibliotheek in Lemele hebben we 24 kinderen van de Ichthusschool als nieuw lid van de Bibliotheek kunnen begroeten. Tevens werd één van de ouders lid van de Bibliotheek. De nieuwe leden maakten vol enthousiasme gelijk gebruik van hun nieuwe pas door een flinke stapel boeken te lenen. Deze nieuwe leden heeft de Bibliotheek te danken aan de prima samenwerking tussen de Ichthusschool en het team van de Bibliotheek Lemele.

Het gebruik van de Bibliotheek Lemele heeft zich het afgelopen jaar toch al in positieve zin ontwikkeld: ten opzichte van 2012 steeg het aantal uitleningen met 1807 tot 14.389. Ook het aantal leden nam licht toe met 11 tot 349. En daar komen dus nu ineens 25 nieuwe leden bij.

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.