Home / archiefcentraal / smeerpoetsen ruimen eigen troep netjes op

smeerpoetsen ruimen eigen troep netjes op

De jongens die in de nacht van 4 op 5 januari met frituurvet hebben geklooid bij Coop Alfring Luttenberg, hebben vorige week hun eigen troep opgeruimd. “De stoep gespoten, de winkelwagens gewassen, de stalling gepoetst en de ramen gelapt, kortom de frituurvet jongens hebben zich vorige week gemeld en deze week alles netjes schoongemaakt. Mooi dat het op deze manier is opgelost!” stelt Alfring op Facebook.

In Luttenberg is zondagmorgen 5 januari een aantal kerkgangers onderuit gegleden, omdat in de nacht ervoor werd gesmeerd en gegooid hebben met frituurvet.

Coop Alfring Luttenberg stelde beelden van de, voor de troep verantwoordelijke, jeugd te hebben. De uitbater van de supermarkt gaf de jongeren de kans om zich zelf te melden in de winkel, anders zou hij de camerabeelden overdragen aan de politie. Dat bleek niet nodig, de jongeren hebben zich gemeld.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.