scheidsrechters lveld tevreden over 2013

De Lemelerveldse scheidrechters kunnen tevreden terugkijken op het jaar 2013. Met plezier werden de wedstrijden gefloten en noemenswaardige problemen zijn er gelukkig niet geweest op de Lemelerveldse velden. “Sportiviteit staat bij de meeste teams hoog in het vaandel.”

In januari 2013 is het scheidsrechtersteam bovendien begonnen met twee voorlichtings- en wervingsavonden. Maar liefst achttien junioren hebben de cursus pupillenscheidsrechter gevolgd. Momenteel fluiten zo’n vijftien van deze jongens met regelmaat op zaterdagmorgen de wedstrijden van de E- en F-teams.

In november en december hebben vier personen met goed gevolg de BOS-cursus (Basis Opleiding Scheidsrechters) bij de KNVB gevolgd. Voorlopig kan het Lemelerveldse scheidsrechtersteam dus weer even vooruit, maar er zullen altijd nieuwe scheidsrechters nodig zijn in de toekomst. In de loop van het voorjaar van 2014 zullen we voor alle teams overgaan naar het digitale wedstrijdformulier en verderop in het jaar wordt er gestart met het spelregelbewijs.

Vanaf het seizoen 2014/2015 moeten alle spelers namelijk in het bezit komen van dit spelregelbewijs. Als eerste zijn de tweedejaars B-junioren aan de beurt. Lijkt het je wat om in de toekomst te gaan fluiten? Meld je dan aan bij Rudi Veltmaat, Gerard Sibelt of Ronald van Drogen, of per mail op ikwordscheids@ziggo.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.