salland trapt het toeristisch jaar af

Salland Marketing, de toeristische marketing organisatie van de regio Salland, presenteerde op dinsdag tijdens de aftrap van het toeristisch jaar 2014 het nieuwe SALLAND! magazine.

Ruim honderd genodigden zijn naar Zaal Reimink in Heeten gekomen om een gezamenlijke aftrap van het toeristisch jaar in Salland te geven. Onder de genodigden zijn Bed&Breakfast eigenaren (Salland telt ruim 90 Bed&Breakfast-adressen) hotel- en campingeigenaren, maar ook wethouders en burgemeesters uit Salland.

Merkleider van Salland Marketing, Thea Huisman presenteerde de speerpunten voor 2014, zo wordt dit jaar naast de algemene promotie zoals online en offline campagnes en deelname aan (inter)nationale beurzen, ingezet op lokaal gastheerschap in de vorm van nieuwe Tourist Info punten, ondernemersbijeenkomsten en gezamenlijke projecten zoals het aanbieden van overnachtingsarrangementen.

De officiële aftrap van het toeristisch seizoen werd gedaan door middel van een ludieke theater act rondom de presentatie van het nieuwe toeristisch magazine SALLAND! 2014. Het magazine biedt voor de inwoner én bezoeker van Salland tips voor een dagje uit en voor een korte of lange vakantie, adressen van horeca, verrassende overnachtingslocaties, een gratis fiets- en wandelroute, impressies van landschappen: van de uiterwaarden langs de IJssel tot en met het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Het Salland! magazine is vanaf 1 februari gratis verkrijgbaar bij alle VVV’s, Tourist Info-punten en alle deelnemende bedrijven en aanstaand weekend tijdens de Vakantiebeurs in Antwerpen.

Nieuwsgierig? Blader online door het SALLAND! magazine op staging2.sallandnatuurlijkgastvrij.nl, of bestel hem nu in de webwinkel op staging2.sallandnatuurlijkgastvrij.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.