salland presenteert zich op belgische beurs

Salland wordt komend weekeinde gepresenteerd op de Fiets- & Wandelbeurs in Mechelen. Het is de grootste beurs voor fietsers en wandelaars in België. In een stand promoot Salland Marketing de regio Salland als aantrekkelijke fiets- en wandelregio. Ook de toeristische regio’s WaterReijk Weeribben Wieden, Vechtdal en Twente zijn aanwezig op de beurs.

Tijdens de beurs is er gratis toeristische informatie beschikbaar zoals tips voor: een dagje uit, een korte of lange vakantie, natuur, cultuur, kinderpret en gastvrije bedrijven maar ook voor het thema ‘Salland Fietsland’ met o.a. het Fietsroutenetwerk ‘Stap op in Salland’ en het thema ‘Salland Wandelland’ met onder andere het ‘Wandelnetwerk Salland’.

Tijdens de Fiets- & Wandelbeurs is er speciale aandacht voor het thema ‘Smaak van Salland’. Zo kunnen bezoekers van de beurs kans maken op een Asperge Weekend in Raalte inclusief een aspergediner met de burgemeester van Raalte, als tafelheer.

Wil je ook de stand van Salland bezoeken tijdens de Fiets- en Wandelbeurs in België? Je vindt ze in de Nekkerhal op het Nederland Paviljoen, standnummer: C.30.

Kijk voor meer informatie op: staging2.fietsenwandelbeursvlaanderen.be

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.