ruim 61000 euro voor sallandse sportclubs

De sportclubs hebben de bedragen bij elkaar gespaard door in november en december 2013 mee te doen aan de Salland Clubactie. Deelnemende clubs spaarden daarmee de afgelopen maanden voor een geldbedrag, terwijl hun leden bij Salland met korting een zorgverzekering konden afsluiten.

De bedragen die de clubs ontvingen liepen op tot 4.564 euro. Dat hoogste bedrag werd binnengehaald door SC Overwetering. Ook clubs uit Raalte hebben flink gescoord met deze actie. Zo scoorden Rohda Raalte, CRT Raalte en Klink-Nijland Kwiek bedragen van respectievelijk 3.570, 1.785 en 1.069 euro. De sportclubs gebruiken het opgehaalde sponsorbedrag op verschillende manieren. De handbalvereniging zet dit bedrag bijvoorbeeld in voor spelmaterialen, clinics en cursussen.

Bas van der Linden van Salland Zorgverzekeringen: “We zijn trots op deze samenwerking met maar liefst 47 sportclubs. Deze clubs zetten mensen letterlijk in beweging en dat is precies wat onze missie is. We zijn blij dat we met de Salland Clubactie het bewegen nog weer extra kunnen stimuleren en clubs kunnen ondersteunen.”

Spelersbus voor één dag

Naast de cheques voor de sportclubs verlootte de zorgverzekeraar tijdens de Deventer Sportverkiezing ook een dagje met de enige echte spelersbus van eredivisieclub Go Ahead Eagles. Die prijs werd in de wacht gesleept door voetbalvereniging SV Helios.

Met de bekendmaking van de bedragen sloot Salland Zorgverzekeringen de afgelopen actieperiode af. Sportclubs die komend jaar ook mee willen doen kunnen zich aanmelden via staging2.salland.nl/clubactie

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.