ronde de regge helpt olde manegepeerd

Rond de Regge heeft Stichting ’t Olde Manegepeerd in Dalmsholte op de valreep van 2013 blij gemaakt met een cheque van 1245 euro. Twee bestuursleden, Rieki Schuttert en Saskia Braamhaar, van buurtvereniging Rond de Regge reikten de cheque uit aan ‘Stichting ’t Olde Manegepeerd’ in Dalmsholte.

De buurtvereniging Rond de Regge is opgericht in 1980 en bestaat uit de buurtschappen Archem, Besthmen, Eerde en Giethmen. Inwoners kunnen lid worden, maar iedereen kan donateur worden. Zo heeft deze vereniging een groot ledenbestand opgebouwd en organiseren het bestuur en de leden heel veel activiteiten gedurende het gehele jaar. In december komt de goedheiligman bij de kinderen in de buurtschappen langs. Sinterklaas en zijn Pieten hebben weer veel bezoekjes afgelegd. Als dank daarvoor geven de ouders een vrijwillige gift voor een goed doel. Dit jaar heeft de buurtvereniging gekozen voor Stichting ‘t Olde Manegepeerd.

Deze Stichting is erg blij met dit soort initiatieven, omdat zij geheel afhankelijk is van giften en donateurs. Bij ’t Olde Manegepeerd krijgen uitgewerkte manegepaarden de kans om te genieten van hun oude dag. Vrijwilligers die willen komen helpen bij het verzorgen van de paarden zijn ook zeer welkom. Onder dankzegging van Rika Lassche, medeoprichtster van de Stichting, werd het bedrag overhandigd. Na een korte rondleiding en een kopje koffie sloten allen dit bezoek af met de beste wensen voor een goed, gelukkig en gezond 2014.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.