rohda loot fc suryoye mediterraneo

Rohda Raalte neemt het in de vierde ronde van de KNVB Beker op tegen FC Suryoye-Mediterraneo uit Enschede. Het duel wordt gespeeld op 8 of 9 februari op sportpark Tijenraan. Zondagclub FC Suryoye-Mediterraneo komt uit in de Derde Klasse.

“Ik heb net de site bekeken en de huidige stand in de Derde Klasse is indrukwekkend. Ook gezien het doelsaldo”, zegt Rohda Raalte-trainer Kick Maatman. “Wanneer je er zo voor staat in de Derde Klasse, dan kun je bovenin meedoen in de Tweede Klasse. Ik ga er van uit dat ze minimaal dat niveau hebben, waardoor het een gevaarlijke tegenstander kan zijn. Daarnaast blijft het feit dat wij de Hoofdklasser zijn en dus moeten winnen. Al blijft het bekervoetbal.”

Mocht Rohda Raalte winnen, dan speelt het in de vijfde ronde tegen de winnaar van het duel tussen Alverna en De Treffers. Alverna komt uit in dezelfde Hoofdklasse als Rohda Raalte, De Treffers komt uit in de Topklasse zondag. Ook die wedstrijd wordt gespeeld in Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.