rohda blijft winnen

Rohda zocht vanaf het begin van de wedstrijd al de aanval, dit leidde na 17 minuten tot de 0-1 via Jasper Broekhuis. Joure was al in de eerste helft niet bij machte om Rohda pijn te doen. In de 40e minuut verdubbelde Jordy Bloo de score, 0-2. Een flinke domper zo vlak voor rust voor de mannen uit Friesland, de wedstrijd leek hier al bijna beslist.

De tweede helft begon hoopvol voor Joure, het kreeg namelijk een penalty. Een uitgelezen mogelijk om zich terug in de wedstrijd te knokken. Rohda liet zien dat het een prima keeper onder de lat heeft staan, want Ruben Tepperik keerde de strafschop en liet Joure niet terug in de race komen. Niet veel later liet Djeremy Zandvliet maar weer eens zien hoe je moet scoren, 0-3. De wedstrijd was nu beslist, want Joure kwam er niet meer aan te pas. De genadeklop voor de mannen uit Friesland kwam door invaller Rik-Jan de Groot. Hij maakte er in de 86e minuut 0-4 van. Dit was dan ook de eindstand.

Ze zet Rohda Raalte de goede lijn van de laatste weken door en wint het alweer. Rohda stijgt ook nog eens twee plekken, want RKHVV speelt gelijk tegen Alcides en VV Hoogeveen heeft niet gespeeld. Rohda maakt de eerste helft van de competitie zo als deels weer goed. Joure moet toch serieus rekening gaan houden met degradatie met maar drie punten en zeven punten achterstand op nummer 13 Longa ’30.

Wilt u wekelijks op de hoogte blijven van de live-standen? U kunt ons volgen op Twitter (@SCVoetbalLive), of kijken op onze eigen Livescore (goal.sallandcentraal.nl). Zo kunt u uw favoriete club toch volgen wanneer u niet langs de zijlijn staat!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.